12 Mart 2015 Perşembe

Portakal Canağında Elma ve Kereviz Salatası






Sunumu ve lezzetiyle çok güzel bir salata.:)

Malzemeler;

3 tane kereviz
3 tane portakal
2 tane yeşil elma
1 kase pancar turşusu
1 kase süzme yoğurt
2 çorba kaşığı mayonez
2 diş sarımsak ( isteğe bağlı)
Tuz

Üzerini süslemek için; Pancar turşusu

 Hazırlanışı;

          Kerevizleri ve elmaları rendeleyip içine Süzme yoğurdu,mayonezi,tuzu ve isteğe bağlı sarımsağı ekleyip karıştıralım.

          Portakalları enine dilimleyip, servis tabağına dizelim.Bir kaşık yardımıyla hazırladığımız karışımdan, portakal dilimlerinin üzerine 2 yemek kaşığı kadar koyalım. Pancarları küp küp doğrayıp salataların üzerine koyup servis edelim.:)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder